Mobilier de casă

Pentru toate scopurile

Comoditatea și opțiunile nelimitate de design ale mobilierului de casă au făcut ca acesta să fie una dintre cele mai preferate variante de amenajare a interiorului.
Producem mobilier pentru spații cu orice destinație: mobilier pentru casă sau pentru oficiu și business. Putem pregăti un proiect pe baza schițelor realizate
de designerul tău sau îl putem elabora noi, în mod individual, ținând cont de dorințele tale. În procesul de producere folosim materiale și accesorii sigure, testate prin experiența noastră. Varietatea de decoruri disponibile va satisface toate gusturile și bugetele: mate și super-mate, lucioase, vopsite și furniruite. Pentru încăperile umede se folosesc materiale cu rezistență sporită la umiditate: placaj rezistent la umiditate cu acoperire vopsită sau furniruită, MDF vopsit cu acoperire rezistentă la umiditate. Mobilierul nostru se păstrează mult timp și nu necesită servicii de garanție sau reparații post-garanție. 

Producere proprie

Avem propria noastră unitate de producere cu ciclu complet și rareori folosim servicii de subcontractare. Și chiar și atunci când avem nevoie de ajutor de la colegi sau de la specialiști din domenii conexe, principala condiție pentru cooperare este controlul deplin al calității de către specialiștii noștri. La fel cum facem și atunci când selectăm parteneri-furnizori de materiale și accesorii, când selectăm partenerii subcontractanți, ne ghidăm în primul rând după siguranța și profesionalismul acestora. 

Plasarea unei comenzi

Proiect

Noi proiectăm mobilierul împreună cu tine, ținând cont de obiceiurile și stilul tău de viață.
Dezvoltăm de la zero sau pornim de la un proiect de design gata făcut, întrebându-ne în mod constant: "Cum
este mai bine pentru tine?" 

Fabricarea

Avem propria noastră unitate de producție cu ciclu complet. Câteodată folosim subcontractori. Și chiar și atunci când avem nevoie de ajutorul colegilor, principala condiție pentru cooperare este controlul deplin al calității de către specialiștii noștri.

Montarea

Montarea este cea mai importantă parte a procesului. Ajustarea exactă și "aranjarea" mobilierului se face exact în timpul instalării. Vom alinia mobilierul și vom ajusta spațiile dintre fațade pentru un rezultat perfect.