Bucătărie luminoasă în stil loft

Bucătărie luminoasă în stil loft

Soluții ieșite din standard

Suprafața bucătăriei nu avea suficient spațiu pentru toate lucrurile necesare, astfel clienții s-au decis la o abordare non-standard - să facă bucătăria la balcon. Iar spațiul eliberat a fost folosit pentru o zonă de depozitare și sufragerie. În acest caz, o bucătărie la comandă este singura soluție posibilă. Clienții au o familie numeroasă: trei copii, papagali și un câine, de aceea, mobilierul de bucătărie trebuie să fie spațios și practic. 

Bucătăria de pe balcon are forma unui poliedru. Blatul de lucru din bucătărie a fost folosit ca pervaz de fereastră, ceea ce ne-a permis să mărim spațiul de lucru într-o încăpere mică. Iar o chiuvetă în fața ferestrei este un vis pentru mulți.

Locație: or. Chișinău

Capacitate maximă

Spațiu s-a găsit pentru toți și toate. Frigiderul încorporat a fost amplasat în zona de sufragerie, iar lângă acesta un dulap pentru depozitarea mărfurilor în vrac - Space Tower . Această combinație permite depozitarea tuturor produselor alimentare într-un singur loc și chiar renunțarea la dulapurile suspendate din bucătărie. În cazul nostru, în sufragerie, toate produsele alimentare sunt la îndemână. Sertarele cu extensie completă oferă o vizibilitate ușoară, iar glisierele robuste permit să depozitezi chiar și cele mai grele alimente, inclusiv și borcanele cu dulceață de la bunica! O bucătărie la comandă nu este un lux, ci o necesitate pentru a te asigura că toate detaliile sunt luate în considerare exact așa cum ai nevoie să fie. 
 
Pe peretele opus, într-un dulap sub textura peretelui, au fost amplasate mașina de spălat și uscătorul de rufe. Finisajul din beton este rezultatul unei colaborări cu clientul și 312 Craft Laboratory. Noi am pregătit piesele pentru finisare și după au fost instalate. 
 
 
Bucătărie luminoasă în stil loft
Bucătărie luminoasă în stil loft
Bucătărie luminoasă în stil loft

Detalii intense

Chiuveta din cupru și mânerele din alamă arată extrem de elegant în contrast cu fronturile furniruite gri fumuriu. Finisajul vopsit mat evidențiază foarte subtil textura furnirului.
 
Blatul ultra-subțire de 12 mm din laminat compact este o soluție perfectă în raport calitate-preț. Complet rezistent la umiditate, cu joncțiuni invizibile, practic de întreținut și chiar mai ieftin decât piatra! Doar plusuri. Realizând bucătării la comandă în Chișinău și Moldova, luăm întotdeauna în considerare nu numai dorințele clienților, ci și bugetul.
În această bucătărie este montat un dispozitiv de tocare a deșeurilor alimentare și un robinet mixt cu trei ieșiri pentru conectarea unui filtru de apă. 
 
Bucătărie luminoasă în stil loft
Bucătărie luminoasă în stil loft

Cea mai mare valoare a noastră este încrederea clienților. Și mulțumită acesteia avem parte de proiecte de bucătării personalizateatât de interesante în Moldova. Suntem recunoscători tuturor celor care cred în noi și se bazează pe profesionalismul nostru, ne motivați să fim cât mai personalizați posibil, cu atenție la cele mai mici detalii. De altfel, detalii nesemnificative nu există.

La MyHome lucrăm numai cu materiale testate și de calitate. Oferim garanție pentru produsele noastre și dorim ca următoarea noastră vizită să fie doar pentru a realiza un mobilier nou. Mobila noastră personalizată rezistă ani la rând, iar recenziile clienților noștri confirmă aceasta. 

În această bucătărie personalizată sunt utilizate următoarele materiale și accesorii: 
Accesorii Blum: sertare Blum Tandembox Antaro, balamale Blum Clip Top Blumotion. Asigura o închidere ușoară și durabilitate ridicată. 
Fronturile sunt din MDF furniruit vopsit. Noi singuri furniruim și vopsim, avem propria noastră unitate de producție. Vopsirea se face întotdeauna pe ambele părți, iar sub vopsea se utilizează un izolator acrilic pentru o protecție sporită împotriva umidității și o mai bună aderență a vopselei email. 
Blatul din laminat compact Egger este rezistent la umiditate și practic. Clienții spun că nu lasă dungi și este ușor de curățat. 
Carcasele mobilei sunt realizate din PAL Egger. Toate capetele mobilei, chiar și cele care nu sunt vizibile, le lipim întotdeauna cu bandă de plastic ABS. 
Chiuveta Alveus nu este doar frumoasă, ci și încăpătoare.

Avem și alte secrete care fac mobilierul nostru personalizat calitativ și durabil, pe care nu le vei observa cu ochiul liber, dar anume aceste nuanțe sunt responsabile pentru calitate. Despre ele, vom fi bucuroși să povestim la o întâlnire personală. 

Apelând la MyHome pentru mobilier la comanda in Chisinau , poți fi sigur de calitatea lui. 

Bucătărie luminoasă în stil loft
Bucătărie luminoasă în stil loft
Bucătărie luminoasă în stil loft