Blum Space Tower - soluția inteligentă pentru depozitarea produselor într-o modernă mobilă de bucătărie !

Designul de bucătării la comandă trebuie să fie gândit până la cel mai mic detaliu. Numai în acest caz, va fi posibil de a crea încăperea atât elegantă, cât și funcțională, în special, pentru a rezolva problema depozitării produselor alimentare. Chiar și bucătăriile mari deseori nu au suficient spațiu pentru a permite depozitarea tuturor consumabilelor sau nu te poți asigura că tot ce ai nevoie este la îndemână. Specialiștii MyHome te vor ajuta să creezi de bucătărie, ca să-ți organizezi spațiul într-un mod inteligent. Proiectăm și producem dulapuri folosind sistemul unic Blum Space Tower, ajutând la optimizarea depozitării produselor fără prea mult efort. Să îți spunem mai multe despre aceasta, astfel încât să poți lua decizia corectă și să achiziționezi mobilier personalizat de calitate.

Funcționalitățile Blum Space Tower: Cum facilitează sistemul organizarea și aranjarea produselor

Metodele tradiționale de depozitare nu pot rezolva complet problema amplasării produselor. Însă, dulapurile realizate de noi reușesc să răspundă acestor situații, datorită unui design inteligent și a unor soluții tehnice inovatoare. Principalele avantaje ale mobilierului oferit sunt:

Blum Space Tower - myhome.md
  • adaptabil pentru a depozita diferite tipuri de conținut - toate lucrurile de care ai nevoie vor fi într-un singur loc;
  • capacitatea de a rezista la o greutate dinamică de până la 70 kg - poți depozita băuturi și alte produse grele în interior;
  • materiale de calitate, care asigură rezistența și durabilitatea articolelor;
  • disponibilitatea unui sistem de compartimentare pentru organizarea spațiului interior și o vizibilitate ușoară;
  • localizarea cu ușurință a produselor prin vizibilitatea facilă a fiecărui sertar de sus și din ambele părți;
  • acces variat la conținut - poți să verifici și să preiei produsele din față, din partea dreaptă sau din partea stângă;
  • ergonomie combinată cu un aspect elegant - în mobilier se utilizează sistemul LEGRABOX cu panouri subțiri și elegante și o varietate de opțiuni de personalizare a designului. La cerere, putem combina chingile cu elemente suplimentare.

Când vorbim de bucătării la comandă, dulapul extensibil Blum Space Tower este personalizat în funcție de nevoile fiecărui client în parte. Se ia în considerare dimensiunea și designul bucătăriei, amplasarea altor piese de mobilier și electrocasnice, dorințele individuale de design și funcționalitate. Lățimea, adâncimea și înălțimea sunt calculate în etapa de aprobare a comenzii. Chiar și un dulap extensibil cu lățime mică, realizat pentru mobila bucatarie, va arăta foarte spațios.

Nu suntem fani ai soluțiilor care se bazează pe tipare, de aceea proiectăm dulapuri bazate pe diferite sisteme de glisare: TANDEMBOX antaro sau LEGRABOX. De asemenea, există opțiunea de a utiliza sertare din lemn cu sisteme TANDEM sau MOVENTO.

Tehnologia de glisare de ultimă generație de la Blum Space Tower, folosită de echipa noastră, merită o atenție specială:

  • BLUMOTION - tehnologie de închidere silențioasă și delicată;
  • TIP-ON – permite deschiderea sertarelor prin apăsare (push), fără a folosi un mâner;
  • SERVO-DRIVE – sistem electric de deschidere automată prin apăsare, care se declanșează prin atingerea panoului frontal;
  • TIP-ON BLUMOTION – opțiunea perfectă pentru cei cărora le place deschiderea mecanică a sertarelor.
Приобретение мебели на заказ - myhome.md

Oferim clienților noștri posibilitatea de a alege ei înșiși cea mai reușită combinație de soluții tehnice și design interior. 

Cum ajută sistemul Blum Space Tower la organizarea spațiului în alte încăperi

Coloana extensibilă Blum este o alegere excelentă nu numai pentru mobila bucatarie, ci și pentru alte încăperi. Organizarea corectă a spațiului este importantă peste tot, iar mobilierul nostru garantează acest lucru. În funcție de dimensiunea și configurația camerei, realizăm dulapuri de diferite dimensiuni, cu o vizibilitate facilă a spațiului din interior și cu un mecanism optim de deschidere a sertarelor. Nu ne limităm clienții la utilizarea unui șablon - numărul de elemente poate varia, la fel ca și culoarea dulapului.

Este logic să te gândești la achiziționarea mobilierului personalizat de la MyHome atunci când amenajezi:

мебель для кухни - myhome.md
  1. Dormitorul și garderoba. În interiorul dulapului există suficient spațiu pentru articolele de dormit, lenjeria de corp, hainele de lucru și cele de zi cu zi. 
  2. Camera de baie. Adesea, în acest tip de încăperi se resimte deficitul de spațiu, iar instalarea unui dulap Blum Space Tower poate rezolva problema. Toate articolele sunt la vedere, așa că nu va trebui să pierzi mult timp căutându-le. În același timp, mobilierul va arăta compact și elegant, completând organic compoziția interioară.

Un avantaj suplimentar este faptul că sertarele pot fi montate la înălțimi diferite, în cazul în care este nevoie de mai mult spațiu într-o anumită parte a dulapului.

Menținerea lucrurilor în ordine este ușoară cu dulapurile Blum Space Tower. Tehnologia inovatoare combinată cu un design detaliat permite utilizarea unei suprafețe mari de spațiu util și accesul ușor și rapid la produse. Un sistem de depozitare inteligent este posibilitatea de a depozita toate proviziile de care ai nevoie într-un singur loc.