Cea mai perfectă bucătărie la comandă: calea spre o alegere și un preț corect

Bugetul este important pentru toată lumea, iar compararea prețurilor este absolut normală, însă trebuie să o faci cu inteligență. În caz contrar, s-ar putea să ai surprize neplăcute: prețul de producere a bucătăriei se poate dubla, s-ar putea să nu obții ceea ce te așteptai și să cheltui resurse suplimentare pentru a reface articolele. La alegerea unui automobil, nu comparăm prețul unui Opel și al unui Porsche, ci prețul unor modele asemănătoare cu caracteristici similare. Același lucru se întâmplă și în cazul bucătăriilor - este important să se evalueze factorii de producție similari, design bucatarii accesorii pentru bucătărie, fronturi, blaturi și alte componente.

Nu numai clientul caută un produs de calitate la cel mai bun preț, dar majoritatea firmelor de producție încearcă, de asemenea, să ofere cele mai bune condiții clienților. Însă există și riscul de a cădea în capcana pâlniei de vânzări, atunci când producătorul comunică o sumă mai mică, fiind mai aproape de așteptările clientului, iar după prima întâlnire, reprezentanții companiei încep să identifice necesități și detalii care nu au fost luate în considerare inițial. Ca urmare, o bucatarie la comanda costă mult mai mult decât era prevăzut.

MyHome tratează cu seriozitate problema prețurilor. Noi nu oferim un preț fără să facem o analiză detaliată a proiectului și fără să comunicăm cu clientul. Scopul nostru nu este să te atragem cu un preț scăzut, doar de dragul de a obține o comandă. În calitate de producător cu o experiență vastă și o abordare responsabilă a activității, ne propunem să oferim informații reale despre costul mobilierului, luând în considerare toate detaliile proiectului de care ai nevoie.

Detalierea diferitelor tipuri de materiale pentru fațadele și dulapurile de bucătărie

Când îți planifici bugetul, este important să iei în considerare tipul de design bucatarie și materialele care vor fi folosite în procesul de producere. În cazul fațadelor contează folosirea aceleiași vopsele/strat de acoperire, pe ambele părți. Dacă vopsirea va fi doar pe o singură parte, la o comanda de mobilier de culoare neagră, există probabilitatea ca părțile din spate ale fațadei să fie albe. 

La fel de important, trebuie să analizezi specificul producerii carcasei. Baza seturilor de bucătărie este executată din PAL. Totuși, pentru a reduce costurile, multe companii fac panouri din PAL alb, iar marginile pot fi lipite cu bandă adezivă în culoarea fațadei. Și iată, deschizi superbele fațade din grafit și acolo găsești dulapuri albe! Pentru a evita dezamăgirea clienților, la MyHome producem întotdeauna carcase în culoarea fațadei. În plus, suntem foarte atenți în alegerea producătorilor de PAL și lucrăm cu liderii pieței - Skin, Cleaf și Egger. Un bun material PAL garantează calitatea acoperirii și a finisajului decorativ.

Фурнитура для кухни - myhome.md

Banda de bordură și rolul său în calitatea și durabilitatea mobilei

Pentru ca setul de bucătărie să reziste mulți ani, fără să-și piardă funcționalitatea și estetica originală, piesele trebuie să fie prelucrate cu bandă de bordură ABS. Compania noastră configurează marginile articolelor pe toate laturile, iar pentru capetele exterioare folosim ABS de 2 mm pentru a proteja rafturile de deteriorarea mecanică în caz de lovituri.

кухни классика на заказ - myhome.md

Blatul de bucătărie: materialul, tipul de prelucrare și zonele de joncțiune

Prețul, aspectul vizual și caracteristicile funcționale ale unui blat de bucătărie sunt determinate de:

  • calitatea materialului;
  • metoda de prelucrare a suprafeței;
  • execuția joncțiunii de colț - se poate folosi o placă de legătură sau un fierăstrău seria euro.
дизайн кухни и материалы - myhome.md

Feronerie și accesorii pentru bucătărie

Feroneria de bucătărie trebuie să fie durabilă, elegantă și eficientă. Doar atunci are sens să cheltuim bani pentru a cumpăra mobilier. Este mai bine să investești mai mult la început și să obții articole care vor funcționa ani de zile, decât să te lași tentat de un preț suspect de mic și, peste un an sau doi, să te confrunți cu necesitatea de a înlocui jumătate din articole.

Atunci când se determină calitatea de accesorii pentru bucătărie, nu contează doar brandul. Oferim sisteme Blum cu mai multe tipuri de sertare, la diferite prețuri. Sunt disponibile atât variante de buget pentru toată lumea, cât și soluții premium cu sisteme electrice și modele personalizate. MyHome este întotdeauna gata să le spună clienților care sunt opțiunile și să îi lase pe aceștia să decidă ce să aleagă. În deviz, este indicată denumirea precisă a mecanismelor și cantitatea exactă. Același lucru este valabil și pentru sertare, balamale și toate accesorii bucătărie.

Echipamentul poate include mânere, deși există versiuni și fără ele. Trebuie luat în considerare faptul că la comanda unui frigider cu deschidere fără mâner, costurile vor crește de câteva ori. Dacă optezi pentru un design bucatarie în stil minimalist și nu sunt prevăzute mânere, verifică din timp cum se vor deschide mașina de spălat vase și frigiderul, care sunt încorporate. Atunci când alegi un profil mâner tip freză, trebuie să iei în considerare faptul că materialul acestuia poate fi diferit. Unele companii fac mânere tip freză pe MDF de 18 mm, însă este absolut incomod să folosești un astfel de mâner și poate fi traumatizant pentru unghii. Noi realizăm frezarea doar pe MDF de 22 mm, dublând MDF-ul în mașina noastră de presare. Astfel, mânerul devine profund și confortabil.

материалы для фасадов и корпусов кухни - myhome.md

Importanța iluminării corecte în bucătărie

Intensitatea și tipul de iluminare influențează impresia generală despre încăpere. Este important să se stabilească în prealabil tipul și numărul de corpuri de iluminat, care vor fi folosite și modul în care vor fi conectate. Avem minim 10 opțiuni de iluminare diferite, activate prin sensor la atingere sau prin detector de mișcare.

Pe lângă punctele menționate mai sus, un rol important îl are orientarea către client, profesionalismul echipei, flexibilitatea în comunicarea cu clientul. Acestea sunt dificil de măsurat în termeni financiari, dar și ele determină nivelul de satisfacție al clienților. În etapa de proiectare, luăm în considerare în prealabil toate dorințele de proiectare și bugetul pentru realizarea proiectului. Această abordare permite evitarea costurilor neplanificate. Cu noi, te poți baza pe obținerea unui preț obiectiv și pe realizarea proiectului în costul dat.

встроенная кухня на заказ цены - myhome.md

MyHome face cea mai inteligentă mobila la comandă din Chișinău și din Moldova. Oferim clienților noștri toate informațiile de care au nevoie pentru a face alegerea corectă. Dezvoltarea unei relații de încredere și a unei deschideri reciproce, permite clienților noștri să facă o alegere de reușită, iar echipei noastre să creeze exact acele bucătării care îndeplinesc pe deplin lista de cerințe.