6 m2 și 16 sertare

Кухня на заказ 6 м2 - myhome.md

Funcționalitate

Într-o bucătărie mică de forma U au încăput toate: frigider încorporat, mașină de spălat vase, chiuvetă mare, plită, rolă, cuptor cu microunde, cazan de gaz și o zonă de depozitare foarte spațioasă. 

Blatul de lucru a înlocuit pervazul ferestrei, creând astfel o zonă de gătit foarte spațioasă, unde a încăput și o chiuvetă foarte mare. 

Locație: or. Chișinău, str. L. Tolstoi, SkyHouse

Blatul

Atrage atenția la blatul ultra-subțire de 12 mm făcut din laminat compact. Blatul de bucătărie complet rezistent la umiditate permite instalarea unei chiuvete cu montare inferioară, iar joncțiunea de colț este practic invizibilă. Un astfel de blat este optim din punct de vedere al prețului și al calității. 
În acest proiect este montată o chiuvetă de la producătorul olandez Reginox și o baterie de bucătărie a producătorului german Schock. Bateria de bucătărie combinată este o adevărată comoditate, deoarece are nu numai o scurgere pentru filtru, ci și un duș extractibil. De asemenea, este prevăzut un dozator pentru detergent de veselă Gessi.
În dulapul de sub chiuvetă a fost instalat un filtru de apă și un coș de gunoi. 
Кухня на заказ 6 м2 по индивидуальным размерам в Кишиневе с фото - myhome.md

Hota și iluminare LED

Dulapurile superioare au o hotă încorporată, un cuptor cu microunde și un sistem de iluminat cu LED-uri. Instalăm LED-urile pe partea din față a hotei, însăși banda de LED-uri este integrată în profilul mânerului și păstrează o singură linie continuă. Acest profil se face la comandă în Germania, special pentru bucătăriile noastre. 

O altă trăsătură a bucătăriilor de la My Home este hotele de bucătărie. Pentru a evita ca structura geometrică a dulapurilor superioare să fie deranjată, montăm hotele la același nivel cu dulapurile învecinate. Majoritatea hotelor de bucătărie necesită o montare la o înălțime mai mare, însă noi cunoaștem secretul! Avem modelele noastre preferate de hote care pot fi instalate în acest mod. 

Bucătăriile la comandă din Moldova pot fi frumoase, funcționale și bine gândite. 

Дизайн П-образной кухни 6 м2 в стиле минимализм - myhome.md

Depozitarea

Zona de depozitare este asigurată de un set de sertare Blum Space Tower, amplasate în stânga și în dreapta frigiderului încorporat. Mai aproape de blatul de bucătărie sunt depozitate toate produsele în vrac: ceai, cafea, cereale. Diverse obiecte de uz casnic sunt depozitate mai departe. Toate sertarele sunt cu extensie completă, fiecare sertar având o capacitate de încărcare de până la 30 kg și vizibilitate completă din toate părțile. Este cea mai comodă și sigură opțiune de depozitare și, de asemenea, cel mai bun raport calitate-preț. Căci, știm cât de important este bugetul atunci când faci o bucătărie la comandă. 
Угловой механизм для ящиков кухни на заказ - myhome.md
Угловой механизм Le Mans позволяет использовать самый труднодоступный шкаф в кухне на заказ - myhome.md

Mecanismul de colț

Mecanismul de colț nu este un lux, ci o necesitate. Iar bucatarie la comanda este o investiție în confortul tău de zi cu zi. Mecanismul de colț Le Mans permite utilizarea celui mai greu-accesibil dulap din bucătărie! Rafturile glisante sunt reglabile în înălțime, au un mecanism de închidere ușoară și permit o extensie completă și o vizibilitate totală a spațiului. 
кухня на заказ с угловым механизмом Le Mans - myhome.md
Blum Legrabox Выдвижные ящики на кухне по индивидуальным размерам - myhome.md
Blum Legrabox — инновационная система ящиков, комбинация дизайна и плавного скольжения - myhome.md
Фурнитура Blum для кухни на заказ. Бутылочница - myhome.md
Glisare perfectă

Blum Legrabox

Sertarele extensibile sunt cheia pentru o depozitare comodă în bucătărie. Toate obiectele care trebuie să le ai la îndemână atunci când gătești, cel mai practic este să fie păstrate în sertare. 

Blum Legrabox - sistemul inovator de sertare, o combinație de design exigent și glisare ușoară. Părțile laterale subțiri ale sertarului sunt compatibile cu sistemul de compartimentare Blum Ambia Linе. 

Organizatorul pentru tacâmuri din plastic Soft touch, cu un strat de reducere a zgomotului, ocupă un spațiu minim și poate conține un set complet de tacâmuri, cu spațiu pe laterale pentru spatule sau polonice. O depozitare bine gândită este exact ceea ce asigură confortul unei bucătării. 

Știai că suporturile pentru sticle sunt și ele sertare? Nivelul inferior a fost prevăzut pentru a depozita sosurile și uleiurile, iar nivelul superior pentru condimente. Tot necesarul este aproape! 

Materiale

Fațade: MDF finisat cu vopsea ultramată pe două fețe 
Carcase: Egger unicolor. Întotdeauna potrivim culoarea carcasei cât mai aproape posibil de culoarea fațadei. 
Blatul: Fundermax 12 mm 
Sertare: Blum Legrabox 
Mecanismul de colț: Kessebohmer Le Mans 
Electrocasnice: Hota Elleci
Instalații sanitare: chiuvetă Reginox, dozator de detergent Gessi, baterie de bucătărie cu 3 scurgeri Schock.