ANTREU ÎN STIL MINIMALIST PENTRU SERIA 143

Шкаф-купе в прихожую Кишинев - My Home Studio

Culoarea Cappuccino

Nuanțele de maro palid sunt o culoare universală în stilul minimalist cald și moale. Dacă îi adaugi elemente din lemn și un decor negru, obții un interior deosebit și contrastant. 

În alegerea acestei culori ne-am ghidat după schema generală de culori a apartamentului. Sarcina a fost de a crea un interior armonios în antreu, dar, în același timp, și divers. 

Locație: or. Chișinău

Top Line

Profilurile vizibile ale dulapurilor cu uși glisante sunt inamicul minimalismului. Facem dulapuri la comandă, iar preferatul nostru este mecanismul german Hettich Top Line. Sistemul cu rotile ascuns păstrează partea frontală minimalistă a dulapului, în timp ce mânerul-profil, vertical, de culoare neagră, adaugă un contrast la schema simplă de culori. Pentru cei care aderă la ultra-minimalism, profilul mânerului poate fi omis complet. 

Sertarele

Sertarele - modulele inferioare sunt cele mai comode pentru depozitare. Сu o extensie completă, ele oferă o vizibilitate maximă a conținutului, iar mecanismele rezistente, cu o capacitate de încărcare de până la 30 kg, îți permit să depozitezi absolut orice. Este uimitor cât de încăpătoare se dovedesc a fi aceste comode. 
Atunci când realizăm mobilier la comandă, analizăm întotdeauna cerințele clienților noștri pentru a produce mobilierul perfect. 

Lamele

În antreu ar trebui să fie o zonă de „depozitare rapidă”. Puțini sunt cei care vor agăța o geacă în dulap, deschizând dulapul și apoi închizându-l. Știm cu toții că, uneori, aceasta poate ajuge direct pe un scaun. 

Lamelele din furnir sunt o opțiune excelentă pentru amenajarea zonei de păstrare a hainelor exterioare de zi cu zi. Ele nu numai că vor proteja peretele de zgârieturi, dar vor adăuga și un accent la interior. Secretul frumuseții constă în modestie. 

Te invităm să vezi și celelalte încăperi ale acestui apartament: 
Bucătărie în seria 143

Мебель для прихожей на заказ Кишинев - My Home Studio
Изготавливаем шкафы-купе на заказ в Кишиневе - myhome.md