Bucătărie seria 143

Кухни и мебель на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев

Formele potrivite

Am decis să ne îndepărtăm de la planificarea standard de colț în favoarea minimalismului. Astfel, am realizat o bucătărie liniară, corespunzătoare, cu un dulap încorporabil și un rând de dulapuri pentru electrocasnice și spațiu de depozitare.

În această bucătărie încape absolut totul:
— Frigider încorporat
— Congelator încorporat
— Mașină de spălat vase
— Dulap extensibil pentru depozitarea produselor în vrac
— "Bar de bucătărie"
— Multe, multe sertare
— Zonă de luat masa în loggie

Locație: or. Chișinău

Funcționalitate

Zona principală a bucătăriei dispune de chiuvetă, mașină de spălat vase, sertare pentru depozitarea tacâmurilor și a cratițelor, precum și indispensabilul mecanism extensibil Cooking Agent pentru depozitarea uleiurilor, condimentelor și a tot felul de lucruri. Poți depozita chiar și polonice, spatule sau cuțite -— alegerea îți aparține. Fațadele superioare sunt realizate cu textură si este prevăzută o hotă Smeg complet integrată. 

Linia de dulapuri cuprinde un frigider larg de 75 cm încorporat, un dulap Dispensa pentru produse alimentare în vrac, un cuptor cu funcție integrată de microunde și sertare de depozitare.

Кухни и шкафы на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Кухни классика на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев

Bar de bucătărie

" Barul de bucătărie " încorporat, este amplasat în zona de la intrare. În etapa de proiectare a bucătăriei a fost planificat un loc special pentru aparatul de cafea, astfel încât adâncimea nișei a fost mărită în mod special prin extinderea peretelui cu gips-carton. Tot aici se păstrează si ceaiul si dulciurile. Deschiderea compartimentului cu ajutorul mecanismului Hettich Wing Line oferă o vizibilitate comodă și completă, iar ușile pliază compact lateral. Tehnologia Push to Move a făcut posibilă eliminarea mânerelor din zona fluxului permanent de mișcare. Nișa este prevăzută cu prize suplimentare pentru electrocasnicele mici.

Кухни мебель на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Кухни модерн на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Кухни на заказ в классическом стиле. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Grigio Cemento Vesuvio

Lapitec

Blatul și șorțul sunt realizate din ceramică italiană Lapitec cu o textură aspră Vesuvio. Incredibil de plăcută la atingere și ușor de curățat. Cu o grosime de doar 12 mm, blaturile de bucătărie ultra-subțiri reprezintă una dintre tendințele de top în materie de design minimalist. Chiuveta gri Alveus montată în partea inferioară se asortează cu blatul de bucătărie. De asemenea, este prevăzută și o baterie pentru bucătărie cu 3 canale de scurgere, inclusiv pentru apă filtrată și dozatorul pentru detergent. 

Кухни на заказ в стиле модерн. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Кухни на заказ по размерам. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Кухни на заказ проекты. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Glisare perfectă

Blum Legrabox

"Sertarele extensibile sunt un atribut esențial pentru o depozitare comodă. Partea inferioară a bucătăriei și spațiul de depozitare de sub cuptor sunt prevăzute cu sertare Blum Legrabox. Sertarele interioare îți permit să menții austeritatea fațadei fără a reduce funcționalitatea. 
Blum Legrabox este un nou sistem de orientare care combină un design concis cu o calitate excelentă a glisării. Datorită noilor elemente de fixare, Legrabox asigură stabilitate chiar și pentru fațadele înalte și late." 

Mecanismele de ridicare superioare Blum Aventos HF asigură o vizibilitate completă și comodă a spațiului, evitând, de asemenea, lovirea accidentală de ușa deschisă a dulapului. 

Кухни на заказ современные. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Кухни современные на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев

Materiale

Fațade: Material PAL de tip Egger pentru fațadele superioare și blatul pentru masa din sufragerie, MDF vopsit, acoperit cu lac și ceară, care oferă o senzație plăcută la atingere. 
Carcase: Egger unicolor premium 
Blatul și șorțul: Lapitec Grigio Cemento Vesuvio 
Sertare: Blum Legrabox 
Accesorii glisante: Kessebohmer Dispensa, Cooking Agent 
Electrocasnice: hotă și congelator încorporat Smeg, frigider încorporat Whirpool 
Instalații sanitare: chiuvetă Alveus, dozator de detergent Schock, baterie pentru bucătărie Aquasanita cu 3 canale de scurgere. 
Masă: Cadru metalic + blat din PAL Egger 

Кухни хай тек на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Мебель кухонная на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев