Panouri furniruite și lamele

Panouri de perete, riflaj din lemn și uși invizibile

Panouri de perete

De-a lungul anilor, ne-am străduit să oferim clienților noștri o gamă cât mai largă de servicii:de la mobilier, alegerea aparatelor electrocasnice și a accesoriilor până la decorațiuni interioare. 

Noi producem: 
— Panouri de perete furniruite și uși invizibile 
— Riflaj de orice dimensiune: pentru pereți, pereți de separare, pentru decorarea tavanelor 
— Uși invizibile furniruite 

Selectăm cu atenție texturile pentru obiectele noastre. În timp ce unele interioare necesită o textură cât mai uniformă și mai fină, pentru altele putem crea un efect de aranjament masiv prin utilizarea de furnir din loturi diferite cu texturi diferite. Credem că toată frumusețea constă în naturalețe. Nu există unul și același fel de copac în natură, fiecare exemplar este unic și irepetabil. Panourile de perete furniruite sunt un element din natură în casa ta, acel ceva ce lipsește cu desăvârșire în viața unui oraș aglomerat. 

În cazul comenzilor exclusive, este posibilă asamblarea unei texturi personalizate în conformitate cu schema "brăduțul", "plic" sau o variantă mai laconică, dar în același timp originală — diagonala. 

Riflaje — este o opțiune alternativă pentru a adăuga expresie interiorului tău. Somierele vor fi un decor minunat pentru pereți sau tavan. Peretele despărțitor cu somiere este un instrument excelent pentru delimitarea zonelor interioare. Producem lamelele din MDF furniruit și le montăm pe elemente de fixare invizibile. Panourile de perete și lamelele pot fi completate cu un iluminat decorativ cu LED-uri. 

Panouri furniruite și lamele

Mașina de presă proprie, 3000 x 1300

Propria presă hidraulică fierbinte, cu o dimensiune a plăcii de 3000 x 1300, permite producerea de panouri de format mare, inclusiv a celor cu o lungime de peste trei metri. 

Ca bază se utilizează material PAL, MDF sau placaj de orice grosime, în funcție de scopul urmărit. 

În funcție de destinația panourilor și de cerințele necesare de rezistență la umiditate, placarea este posibilă cu adezivul Kleiberit PVA D3, Kleiberit PVA D4 sau PUR501.