Mobilier în camera de copii a Alisei

Мебель в детскую девочки на заказ, Кишинев - myhome.md

Luminoasă. Curată. Confortabilă.

Într-o cameră mică, am avut sarcina de a combina mai multe obiective în același timp. În afară de amplasarea mobilierului, era necesar să se ascundă țevile de ventilație sub tavan. Iar aceasta trebuia să fie făcută în așa fel, încât întreaga arhitectură a mobilierului să se îmbine în axe și linii. Astfel, și noi, și clientul, ne-am aranjat pe aceeași lungime de undă a perfecționismului.

Mobilierul pentru camera de copii ar trebui să fie cu siguranță adaptat la nevoile copilului, în funcție de vârsta acestuia. Astfel, este necesar să fie prevăzute spații pentru păstrarea hainelor, a jucăriilor și a rechizitelor școlare. Spre exemplu, atunci când proiectăm dulapuri, luăm întotdeauna în considerare sexul și înălțimea copilului. În mod ideal, copilul ar trebui să aibă posibilitatea de a folosi singur mobilierul. 

Locație: or. Chișinău

Мебель для детской комнаты девочки на заказ в Кишиневе - myhome.md
мебель в детскую комнату на заказ - myhome.md

Oglinda

În orice cameră pentru copii, de dimensiuni mici, întotdeauna îți dorești să extinzi vizual spațiul. În acest proiect este montată o oglindă mare, de-a lungul peretelui, în fața mesei de lucru. De asemenea, deasupra mesei sunt instalate jaluzele rulou. Dacă, din anumite motive, oglinda deranjează, aceasta poate fi acoperită cu ușurință cu o draperie în culoarea pereților. 

мебель в детскую комнату белый крашеный МДФ Egger Perfect Sense Matt - myhome.md
Furnir din stejar

Materiale

Clienții au optat pentru materialul MDF super-mat de culoare albă Egger Perfect Sense Matt și furnirul de stejar natural acoperit cu lac. 
Blatul mesei, ca un accent, l-am făcut mai masiv. Iar rafturile din nișă sunt montate la 45 de grade. 
Deasupra mesei de lucru și sub blatul mesei avem instalat un sistem de iluminat decorativ cu LED-uri. Inclusiv LED-uri sunt instalate și în rafturi. 

În opinia noastră, mobilierul pentru camera de copii ar trebui să fie actual mulți ani înainte. De aceea, noi vă recomandăm alegerea unor combinații stilate, care nu sunt legate de sexul copilului, iar accentele luminoase să fie prezente în decor. 

Cameră pentru copii pentru o fată | Mobila pentru camera copiilor fete la comanda, Chisinau - MyHome Studio
Mobilier în camera de copii a Alisei
Mobilier în camera de copii a Alisei