Bucătărie în stil minimalist

цены на встроенные кухни - myhome.md

Detalii neobservabile

Bucătărie cu fronturi din furnir de stejar lăcuit și blat de bucătărie din piatră Neolith de la compania Indelit. Particularitățile proiectului - în detalii. 
În primul rând - fațadele. Fațadele inferioare au o textură orizontală, cele superioare au o textură verticală, în timp ce dulapurile superioare sunt mărginite de panouri laterale și de o carcasă superioară cu o textură orizontală. Atunci când bucătăria este realizată cu fațade în același decor și fără contraste puternice, această tehnică este un detaliu interesant care atrage atenția. 

Suntem convinși că mobilierul ar trebui să fie frumos nu doar la exterior, ci și la interior. Din acest motiv, profilul mânerului de deschidere din dulapurile superioare este realizat din stejar masiv în culoarea fațadelor. 

Locație: or. Chișinău

Extra clean

Fronturile de deasupra frigiderului sunt tăiate sub 45 de grade pe părțile laterale, pentru a evita ieșirea în afară și pentru a păstra liniile exacte. Carcasa de sus unește cele două părți ale bucătăriei, panoul frontal al carcasei de sus și cel de jos sunt, de asemenea, realizate cu o joncțiune de 45 de grade. 

Hota încorporată elica hidden, este complet ascunsă în dulapurile superioare. Chiuvetă Smeg cu montaj inferior sub blat, de la Smeg Moldova. Smeg Moldova.

Кухня с фасадами из шпона дуба - My Home Studio Кишинев
Кухня из массива дуба - My Home Studio Кишинев
Разработка проекта кухни на заказ - My Home Studio Кишинев

Accesorii

Feroneria și sertarele Blum din seria Blum Tandembox Antaro oferă un confort nemaipomenit pentru utilizarea zilnică. Sertarul din interior este prevăzut pentru depozitarea tacâmurilor și se deschide simultan cu partea frontală principală; sertarul poate fi desprins pentru a avea acces la secțiunea inferioară atunci când este necesar, iar la închiderea părții frontale principale, sertarul se fixează singur la loc.
Sertarele inferioare au un profil de mâner Hafele.
Кухонная мебель на заказ - My Home Studio Кишинев
Кухонная мебель на заказ - My Home Studio Кишинев

Neolith

Blatul este realizat din piatră aglomerat italiană Neolith. Suprafața mată este rezistentă la zgârieturi și pete. Cu o grosime de doar 12 mm, blaturile de bucătărie ultra-subțiri reprezintă una dintre tendințele de top în materie de design minimalist. 

Bucătăria este proiectată în așa fel încât, în viitor, să poată fi modernizată cu mecanismele Blum Space Tower, Kessebohmer Le Mans.
 
Atunci când dezvoltăm un proiect de bucătărie la comandă , găsim întotdeauna cea mai bună soluție, alegem o gamă completă de electrocasnice și ținem cont de bugetul clientului. 
Кухня в стиле минимализм (графит и дерево) - My Home Studio Кишинев