Apropierea maximă de ideal: secretele unei colaborări de succes între designer și producătorul de mobilier

O abordare competentă a reparației dormitorului, bucătăriei, camerei de zi, băii, camerei copiilor, holului presupune implicarea unui specialist în design interior. Sarcina lui este de a elabora un concept bazat pe dorințele individuale ale clientului, de a se ocupa de lucrările de completare, de a crea un proiect de mobilier și de a comanda produsele care se vor potrivi cu acesta. MyHome este un producător de mobilier pentru casă,care este interesat de o cooperare reciproc avantajoasă și pe termen lung cu designerii și arhitecții. Cunoscând aspectele complexe ale colaborării cu o companie de producere, creatorii de proiecte își pot dezvolta activitatea la un nivel mai înalt. 

Avantajele unei interacțiuni directe între producătorul de mobilier și designerul de interior

Mobila la comandă se creează în funcție de cerințele unui anumit client. Sunt luate în considerare metrajul camerei, stilul, cerințele funcționale și estetice, ergonomia, destinația camerei și chiar și obiceiurile fiecărui client în parte. Proiectarea mobilierului este tot mai des încredințată profesioniștilor, pentru a obține un rezultat conceput până în cel mai mic detaliu. 

Principalele argumente în favoarea colaborării designerului cu producătorul de mobilier la comandă:

  • posibilitatea de a realiza proiecte complexe, de a crea articole de forme și dimensiuni nestandarde;
  • identificarea aspectelor tehnice în faza de construcție și posibilitatea de a face modificări pentru a obține un rezultat de calitate; 
  • obținerea unei coerențe maxime între ideea de proiectare și realizarea acesteia;
  • dezvoltarea abilităților profesionale;
  • integrarea în comunitatea profesională;
  • extinderea gamei de servicii pe care un designer le poate oferi clienților. Colaborarea cu producătorul permite abordarea unei game mai largi de clienți. 
Мебель кухонная на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев
Кухни модерн на заказ. Кухня 143 на заказ - My Home Studio Кишинев

Principalele subtilități ale producției de mobilier la comandă

Companiile care doresc să creeze mobilier la comandă sunt numeroase, la fel ca și designerii cu diferite experiențe și abilități profesionale. Dar nu toți reușesc să formeze relații bune pentru a desfășura o activitate de succes. Condițiile de bază pentru crearea unei astfel de colaborări :

  • Interesul ambelor părți, nu doar din punct de vedere financiar, ci și creativ;
  • Abordare profesională.Pentru realizarea unor proiecte complexe, cu multe detalii, este necesară munca în echipă. Atunci când și producătorul de mobilă, și designerii și constructorii sunt interesați de rezultat. Mobilierul și panourile de perete reprezintă ultima etapă în realizarea unui proiect, de aceea este importantă calitatea fundamentului și un design tehnic competent. În etapa de măsurare preliminară, analizăm împreună proiectul de design, acordăm atenție detaliilor tehnice, interfețelor dintre elemente și, dacă este necesar, adaptăm desfășurarea lucrărilor de construcție. 
  • Comunicare continuă - pentru a colabora eficient, este necesar să fim mereu în contact, să discutăm idei noi, să împărtășim experiențe și să rezolvăm rapid problemele care apar;
  • Dezvoltarea relațiilor - este despre creșterea profesională, găsirea de noi formate, optimizarea procesului de transmitere a informației, organizarea de diverse tipuri de evenimente comune;
  • Acorduri clare - atât producătorul, cât și designerul trebuie să știe exact ce va obține fiecare din această colaborare. 
Небольшая П-образная гардеробная комната в спальню - myhome.md
Мебель для спальни, Кишинев - My Home Studio

Recomandări pentru designerii care doresc să lucreze în tandem cu un producător de mobilier

  1. Alegeți un producător cu o reputație impecabilă și o experiență suficientă pentru cooperare. 
  2. Aflați mai multe despre politica companiei - aceasta ar trebui să fie aproape de voi. 
  3. Evaluați calitatea mobilierului fabricat. 
  4. Aflați care sunt condițiile pe baza cărora vi se propune colaborarea. 
  5. Participați la evenimente organizate pentru designerii de interior. Vă va ajuta să faceți proiectele cu detalii minuțioase, veți deveni mai buni la implementarea aspectelor tehnice și, de asemenea, este o modalitate excelentă de a face networking pentru a împărtăși experiențe cu colegii. 

Eveniment exclusiv MyHome pentru designeri și arhitecți

Ne concentrăm pe formarea unor relații de succes cu specialiștii care proiectează și realizează proiecte rezidențiale, de birouri și comerciale. Fiecare persoană care dezvoltă design interior sau care se ocupă cu transformarea complexă a apartamentelor și caselor poate deveni partener și se poate dezvolta în afacerea sa. Pentru a crea parteneriate strânse, am desfășurat un eveniment unic pentru designeri și arhitecți în data de 22 decembrie 2023. Oaspeții invitați s-au adunat la etajul 13 al unui penthouse, unde toată mobila și panourile de perete au fost realizate de echipa MyHome. Participanții au avut posibilitatea de a evalua calitatea și posibilitățile tehnologice ale companiei noastre, în timp ce au admirat priveliștea de seară a Chișinăului, au făcut schimb de experiență și au stabilit noi relații de afaceri.

кухня на заказ по индивидуальным размерам - myhome.md
изготовление кухни под заказ - myhome.md