Mobilier pentru biroul de acasă

Корпусная мебель на заказ - myhome.md
Materiale naturale și texturi mate

Furnir și super-mat

Setul de mobilier pentru biroul de acasă este realizat din furnir de stejar uns cu ceară ulei Osmo în combinație cu super-matt-ul MDF Egger Perfect Sense Matt, acoperit cu un strat împotriva urmelor de degete. 
Ulei-ceară Osmo cu un finisaj mat lasă porii deschiși, păstrând o senzație tactilă plăcută și protejând în același timp lemnul de murdărie. 

Principalul avantaj al mobilierului din MDF furniruit este siguranța. Mobilierul din lemn masiv este predispus la deformare în cazul în care se schimbă temperatura din încăpere sau dacă lemnul nu este uscat corespunzător. Mobilierul din MDF furniruit este practic imposibil de distins, din punct de vedere vizual, de mobilierul din lemn masiv și nu este supus deformării și fisurării. 

Setul de mobilier este format dintr-o masă de lucru, un dulap pe perete și un dulap de podea pentru păstrarea dosarelor și a documentelor. Sub masă este amplasat un singur sertar, pentru a menține un spațiu larg pentru picioare. 

Dulapul pe perete este făcut până la tavan, iar polițele superioare sunt potrivite pentru depozitarea documentelor de arhivă. 

Locație: or. Chișinău

Depozitarea

Dulapul pe podea cu fațade este destinat păstrării dosarelor voluminoase. Dimensiunile rafturilor au fost aliniate la dimensiunile dosarelor clientului. 

Rafturile deschise din furnir natural sunt potrivite pentru amplasarea obiectelor de decor sau a documentelor care sunt utilizate frecvent și care trebuie să fie mereu la îndemână. 

Toate piesele furniruite sunt realizate pe intern, la propria noastră presă, cu o dimensiune a plăcii de 3000 x 1300. Echipamentele noastre ne permit să producem piese de aproape orice dimensiune pentru o mare varietate de utilizare: de la la comanda mobilei personalizate. până la decorarea interioarelor. 

Мебель в кабинет в минималистическом стиле на заказ - myhome.md
Стол для кабинета из массива по индивидуальным размерам - myhome.md