Mobilier în camera de copii pentru trei băieți de vârstă școlară

Mobilier personalizat pentru camera de copii a trei băieți - My Home Studio

Idee

Inițial, clientul a vrut să amenajeze trei paturi în toată camera și un spațiu de lucru la balcon. Însă, familia are trei copii de vârstă școlară, așa că am decis să ne gândim la o altă variantă.

Noi am oferit opțiunea unui pat supraetajat pentru doi copii mai mici și un pat de o persoană pentru fiul cel mare. Amplasarea paturilor de-a lungul peretelui a eliberat spațiu și a permis amplasarea mesei de lucru pentru doi copii pe centrul camerei. În stânga mesei de lucru, până la ușa de la balcon, sunt amplasate polițe pentru cărți mici, iar în dreapta mesei de lucru se află un mic dulap pentru haine cu rafturi și sertare. 

Deasupra mesei au fost amplasate dulapuri pe perete, pentru păstrarea materialelor școlare.

Balconul

Spațiul de lucru al fiului cel mare este situat la balcon și are un design foarte asemănător cu biroul de acasă al tatălui său. 

Blatul de lucru din furnir de stejar este fixat între pereți cu ajutorul unui panou de furnir. Dulap pe perete cu ușă extensibilă cu mecanism Hettich Wing Line. Comoda cu trei sertare. 

Stejar. Furnir. Supermat.

Materiale

Clientul preferă materialele naturale și culorile gri. Tot mobilierul a fost realizat din stejar masiv, furnir de stejar și MDF Egger Perfect Sense Matt cu un strat de acoperire împotriva urmelor degetelor. 

Toate accesoriile Blum: sertare Blum Tandem cu extensie completă și închidere ușoară, balamale Clip Top Blumotion, mecanisme de ridicare Aventos HK-XS. Mânere Hettich. 

Мебель для детской комнаты для трех мальчиков выполнен на заказ в Кишиневе - My Home Studio
Изысканная корпусная мебель - myhome.md

Paturi din lemn de stejar

Cadrul patului este realizat în întregime din lemn masiv, iar inserțiile de la nivelul capului sunt realizate din MDF furniruit. Lemnul masiv și furnirul sunt acoperite cu ulei-ceară Osmo cu efect mat, care lasă porii deschiși, menține o senzație de atingere plăcută și protejează lemnul de murdărie. 

Scara cu barele de mână este, de asemenea, realizată din stejar. Forma ergonomică asigură o fixare confortabilă chiar și pentru un adult. 

двухэтажная кровать в детскую комнату на заказ - - myhome.md
Комплект мебели для детской комнаты мальчиков - myhome.md
Мебель для детской комнаты для трех мальчиков - myhome.md
мебель для рабочих мест, шкаф распашной на заказ в детскую комнату - myhome.md
Мебель для детской комнаты для трех мальчиков из шпона - myhome.md
шкаф распашной на заказ в детскую комнату - myhome.md
мнбнль из массива и шпона - myhome.md

Detalii

Calitatea oricărui mobilier este determinată de detalii, uneori aproape invizibile sau nu prea evidente. 

Pentru sertarele patului au fost realizate mânere încorporate în lemn, utilizarea mânerelor tradiționale pe sertarele inferioare poate fi traumatică. 

Marginile și colțurile blaturilor de lucru au fost rotunjite. Picioarele mesei sunt, de asemenea, realizate din lemn masiv și vopsite în culoarea bej. 

Peretele din spate al raftului este realizat din furnir, la fel ca întreaga și carcasă. 

Mânerele Hettich mențin un design elegant și vă oferă confort în utilizare. 

Toate elementele din lemn masiv și furnir sunt realizate în cadrul propriei secții de producere. собственного производства

мебель для рабочего места ребенка - myhome.md
Комплект мебели для детской комнаты, мебель для рабочих мест, шкаф распашной - myhome.md
шкаф на заказ в детскую комнату - myhome.md