Bucătărie funcțională în stil retro

кухни на заказ в классическом стиле - myhome.md

Retro. Romantism, Funcționalitate.

Fațadele cu rame albe combinate cu suprafețele de culoare bej și gresia colorată creează un interior al bucătăriei, confortabil și plăcut. Depozitarea inteligentă și accesul la zonele cele mai dificile îți vor permite să te bucuri de utilizarea sa în fiecare zi. 

Locație: or. Chișinău

Completări

Sertarele extensibile, ușile de colț și depozitarea deșeurilor sunt elemente constante fără de care nicio bucătărie nu este comodă. 
 
Sistemul de depozitare esențial este prevăzut în sertarele de lângă cuptor. Dulapul din colț cu deschidere totală este potrivit pentru depozitarea veselei de dimensiuni mari și a electrocasnicelor. 
Ușile glisante Blum Aventos HF oferă acces complet la veselă. 
кухни на заказ быстро - myhome.md
кухни модерн на заказ - myhome.md
кухни мебель на заказ - myhome.md
кухни классика на заказ - myhome.md
Glisare perfectă

Blum Legrabox

Sertarele extensibile de sub chiuvetă sunt un atribut indispensabil într-o bucătărie compactă, unde principala cerință este funcționalitatea maximă. Sub chiuvetă sunt prevăzute sertare pentru depozitarea coșului de gunoi și a produselor de curățenie de uz casnic. În sertarul invizibil se vor păstra saci de gunoi, bureți de spălat vase, detergent pentru mașina de spălat vase. 
 
Sertarele Blum Legrabox - un nou sistem de orientare care combină un design concis cu o calitate excelentă a glisării. Datorită noilor elemente de fixare, Legrabox asigură stabilitate chiar și pentru fațadele înalte. 

Designul și materialele

Fațadele prefabricate sunt realizate din MDF furniruit vopsit. Furnirul este șlefuit pentru a da o textură accentuată. 

Hota elica hidden complet integrată și chiuveta montată în partea inferioară nu aglomerează spațiul cu detalii inutile. 

Blat de bucătărie din piatră de cuarț italian Santa Margherita. 

кухни и шкафы на заказ - myhome.md

Sarcini dificile

Deschiderea laterală a dulapului este cea mai potrivită opțiune pentru accesul complet la cazanul de gaz și pentru a facilita service-ul. 

кухни и мебель на заказ - myhome.md
кухни встроенные на заказ - myhome.md