Mobilier pentru birou cu un caracter masculin

Стол в кабинет на заказ, Кишинев - myhome.md

Lemn masiv. Nuc. Live Edge.

Mobilierul pentru cabinetulde lucru realizat din lemn masiv de nuc, te face să înțelegi de la prima vedere că aici avem de-a face cu o afacere serioasă. Dar căldura lemnului natural, naturalețea marginii blatului de lucru și tehnologiile moderne, cum ar fi deschiderea cu o singură atingere a sertarelor și a fațadelor sertarelor, fac ca atmosfera biroului să nu fie presantă și încărcată, ci dimpotrivă business, ordonată și binevenită.
ordonată și binevenită.

Locație: or. Chișinău

Materiale

Mobilierul este fabricat din lemn masiv de nuc. Lemnul de nuc este o specie unică de lemn. Este dură, rezistentă și de o frumusețe extraordinară datorită trecerii lente a nuanțelor de culori de la deschise la foarte închise. 
Având în vedere proiectul de design și dorințele clientului, lemnul masiv a fost vopsit adițional, pentru a obține cea mai închisă nuanță. 

Blatul mesei este realizat astfel, încât să se păstreze marginea naturală de tăiere a lemnului. Suntem de părere că, nu este nimic mai bun decât păstrarea la maxim a naturaleții materialelor, ca și parte a frumuseții unei case.
Baza mesei este realizată din metal acoperit cu vopsea pulbere de culoare neagră.

Setul complet de mobilier include o masă de birou, o comodă, dulap pentru păstrarea documentelor și o comodă TV. Fațadele sertarelor dezvăluie mânere încorporate în sertare. Fronturile dulapurilor - deschiderea acestora este facilitată de sistemul PUSH TO OPEN. 

 

Мебель в кабинет с рабочим столом из массива ореха на заказ в Кишиневе - myhome.md
Мебель для рабочего кабинета, выполненная из массива ореха - myhome.md
Рабочий стол для кабинета из массива на металлической основе по индивидуальным размерам - myhome.md