Mobilier în camera copiilor în stil loft

Мебель в детскую на заказ, Кишинев - My Home Studio

Lemn + Gri + Grafit

Într-o cameră de dimensiuni mici, am avut sarcina de a combina mai multe idei concomitent. Era nevoie de amenajarea unui pat, a unui spațiu de lucru, a unui dulap pentru păstrarea hainelor și a unui loc pentru cărți. Acest lucru nu a fost deloc ușor de realizat într-o cameră destul de mică. 

Clienții au avut două cerințe importante: 
— Biblioteca trebuie să fie vizibilă, cărțile nu trebuie să fie ascunse în spatele unor uși netransparente 
— Patul trebuie să fie fabricat din lemn masiv 

Locație: or. Chișinău

Детская комната в стиле лофт на заказ, Кишинев - My Home Studio
Кровать в детскую из массива ясеня со вставками из шпона ясеня - myhome.md
Кровать детская из массива ясеня - myhome.md

Materiale

Materialele de bază sunt PAL Egger în culori gri, grafit și decoruri din lemn. Din acest tip de material sunt făcute dulapurile și masa. 
Rafturile deschise pentru cărți, am hotărât să le acoperim cu o fațadă din sticlă transparentă Diamond, fără nuanță de albastru. Iar, pentru un efect cât mai invizibil, au fost folosite balamalele Blum Cristallo, care sunt atașate la plăci fără a fi nevoie de găuri. 

Кровать детская из массива ясеня на заказ кишинев - myhome.md
Lemn masiv și furnir

Frasin

Piciorul mesei a fost realizat din lemn masiv de frasin, cu o dublă destinație, ca picior și ca polițe. Poți pune acolo cărți, pentru citit seara în timp ce stai în pat, sau alte obiecte necesare. Sunt atât la îndemână, cât și ascunse de vedere când intri în cameră, fără a da senzația de dezordine. 

Patul este fabricat din lemn masiv de frasin cu elemente de furnir de frasin și este acoperit cu ulei-ceară german Osmo, care protejează lemnul de murdărie, evidențiază culoarea și textura, menținând în același timp porii deschiși. Un astfel de material este plăcut la atingere și natural. La necesitate, stratul de ulei și ceară poate fi reinnoit în condiții casnice. 

шкаф для одежды в детскую спальню - myhome.md
полки для книг на заказ в стиле Лофт - myhome.md
мебель в детскую комнату в стиле лофт на заказ - myhome.md