Design de bucătărie cu un accent cromatic

мебель на кухню под заказ - myhome.md

Portocaliu versus albastru

Accentele principale ale acestei bucătării sunt culoarea. Albastrul și portocaliul sunt culori complet opuse, motiv pentru care se potrivesc atât de bine împreună. 
Zona de gătit Smeg în culoare portocalie creează o atmosferă veselă pentru întreaga bucătărie, în timp ce insula de bucătărie albastră o completează. Accente de albastru în diferite tonuri se regăsesc și în întregul interior al apartamentului, de la holul de la intrare până la garderobă și baie. 
Electrocasnicele mici Smeg în culori albastru deschis adaugă un element de tandrețe și echilibrează temperamentul energic al bucătăriei la comandă. bucătărie la comandă

Autorul proiectului: Compania Balmarin Proiect, Arhitectă/Designer Baltag Marina.

Locație: or. Chișinău

мебель на заказ кухни - myhome.md
мебель на заказ для кухни - myhome.md

Funcționalitate

Această bucătărie nu este doar pentru frumusețe. Clienții nu doar gătesc mult, ci gătesc în mod profesional. De aceea, bucătăria trebuia să fie cât mai funcțională, astfel încât totul să fie la îndemână. 
Sunt multe sertare, uși glisante și o insulă ca zonă de lucru. 
Bucătăria este dotată cu o chiuvetă clasică din ceramică Villeroy & Boch, care nu numai că adaugă un detaliu atrăgător la design, dar este și incredibil de spațioasă. Amplasarea mai spre marginea bucătăriei este comodă și reduce din tensiunea lombară, în timpul utilizării. 
Chiuveta este dotată cu un tocător de resturi alimentare, ceea ce ușurează mult treburile casnice. 

Rafturile superioare sunt realizate din lemn masiv de stejar cu un finisaj de lac mat, rafturile sunt dotate cu iluminare LED, care nu numai că îndeplinește un rol decorativ, dar iluminează și zona de lucru. 

мебель кухонная на заказ - myhome.md
кухонные шкафы на заказ - myhome.md
кухни современные на заказ - myhome.md
Artico Vesuvio

Lapitec

Insula reprezintă zona principală de lucru.
Blatul este realizat din piatră italiană sinterizată Lapitec, cel mai rezistent material la uzură, pentru masa de lucru. 
Pe partea laterală a insulei au fost montate prize, astfel încât să poți oricând conecta blenderul sau robotul de bucătărie. 

кухня с островом на заказ - myhome.md
кухни шкафы на заказ - myhome.md
кухни шкафы купе мебель на заказ - myhome.md
Glisare perfectă

Blum Legrabox

Sertarele extensibile sunt un atribut esențial pentru o depozitare comodă. Partea inferioară a bucătăriei este echipată cu sertare Blum Legrabox. În spatele fațadei înalte din stânga chiuvetei, un sertar înalt ascunde un coș de gunoi spațios, în timp ce sertarele de pe părțile laterale ale zonei de gătit oferă spațiu de depozitare pentru condimente și forme de copt. Sertarele de pe insulă sunt pentru depozitarea veselei, deoarece nu există dulapuri superioare în bucătărie. Se potrivește atât pentru farfurii, cât și pentru cratițe și tigăi. 
 
Sertarele Blum Legrabox - un nou sistem de orientare care combină un design concis cu o calitate excelentă a glisării. Datorită noilor elemente de fixare, Legrabox asigură stabilitate chiar și pentru fațadele înalte și late. 
кухни хай тек на заказ - myhome.md
кухни на заказ проекты - myhome.md
кухни на заказ под ключ - myhome.md

Wing Line

Ușile pliabile Hettich Wing Line sunt soluția perfectă pentru dulapurile utilizate frecvent, în cazul în care ai nevoie să accesezi tot conținutul printr-o simplă mișcare a mâinii. 
Dulapul a fost conceput ca o zonă de provizii pentru păstrarea dulciurilor, dar, în plus, ascunde toate utilitățile de gaz (contor, țeavă) și colectorul de încălzire prin podea. 

кухни на заказ по размерам - myhome.md
кухни на заказ неоклассика - myhome.md
кухни на заказ модерн - myhome.md

Materiale

Fațade: MDF vopsit, gri deschis și albastru

Carcase: Egger unicolor premium 

Blatul de bucătărie: Egger Halifax Natur

Blatul mesei tip insulă: Lapitec Artico Vesuvio 

Rafturi: stejar masiv cu finisaj lăcuit mat, iluminare integrată 

Accesorii: sertare Blum Legrabox cu compartimente Ambia Line, uși glisante Hettich Wing Line. 

Electrocasnice: Smeg 

Chiuvetă: Villeroy & Boch 

Spațiu deschis

O bucătărie combinată cu camera de zi este ideală pentru o familie care gătește mult și căreia îi place să primească oaspeți. Partea din spate a insulei servește drept bar, unde te poți relaxa cu un pahar de vin sau o ceașcă de cafea. 

Consola TV

Culoarea albastră și ramele metalice negre sunt elemente care se repetă în tot apartamentul. Fațadele cadru au fost lăsate fără mânere, iar sertarele se deschid printr-o simplă apăsare datorită mecanismelor Blum Movento Tip-On Blumotion. 

кухни на заказ купить - myhome.md
Мебель под телевизор в современном стиле на заказ - myhome.md
Стенка под телевизор - сочетание дерева и металла в интерьере - myhome.md