Bucătărie textura mată în culoarea "Bej"

Современные кухни на заказ. Дизайн кухни кашемир - My Home Studio Кишинев

Maxim posibil

În această bucătărie spațiul este utilizat la maximum. Aici, fiecare dulap și sertar este folosit 100% în viața de zi cu zi. 

Designul bucătăriei dispune de fațade super-mate realizate din MDF Egger Perfect Sense Matt în culoarea "Bej", cu un strat de acoperire împotriva urmelor lăsate de degete. Materialul este complet mat, perfect neted și ușor de curățat, nu lasă aproape nicio urmă. Orice interior cu aceste fațade devine confortabil și plăcut.Puțini oameni își dau seama, dar luciul nu este doar dificil de întreținut, ci și de curățat. Fațadele lucioase reflectă nu numai lumina, ci și întreaga încăpere și chiar și o mică dezordine va fi reflectată în ele. De aceea, fațadele de bucătărie mate sunt alegerea ta, în cazul în care nu ești un fan al curățeniei. 

Locație: or. Chișinău

Funcționalitate

În sertarele inferioare este amplasat un accesoriu extensibil Kessebohmer Cooking Agent, un carusel de colț Revo 90, un sertar extensibil sub chiuvetă pentru coșul de gunoi și sertare pentru depozitarea tacâmurilor și a obiectelor mai mari. Dacă am renunța la mecanisme, am avea un dulap îngust și complet nefuncțional în stânga cuptorului și un dulap imens, adânc, dar cu fațadă îngustă, în dreapta cuptorului.Mecanismele au permis ca fiecare sertar să fie utilizat cât mai funcțional posibil.

Bucătărie textura mată în culoarea "Bej"
Bucătărie textura mată în culoarea "Bej"

Mecanismul Revo 90 este o soluție care te ajută atunci când nu este posibilă realizarea unei fațade largi pentru un mecanism de colț, ci doar a unei fațade înguste de 30 cm. La mecanism sunt atașate 2 fațade de colț care sunt ascunse atunci când caruselul se rotește. După închidere, fațadele se așează la locul lor.

Hota elica elite 26 este montată la același nivel cu dulapurile de sus pentru a menține o linie de bucătărie uniformă. Conform specificațiilor producătorului, este posibilă instalarea acesteia deasupra unei plite cu gaz de la 50 cm, motiv pentru care iubim atât de mult această hotă și folosim acest model în jumătate din proiectele noastre.

Partea de jos a dulapurilor de sus este prevăzută cu iluminare. 

Современные кухни на заказ. Дизайн кухни кашемир - My Home Studio Кишинев
Красивые кухни на заказ. Дизайн кухни кашемир - My Home Studio Кишинев
Porfido Rosso Lux

Lapitec

Blatul este realizat din ceramică italiană Lapitec, cu o suprafață lucioasă Lux. Culoarea sofisticată a blatului Porfido Rosso îi conferă un accent deosebit bucătăriei. Acesta combină nuanțe de mov, ciocolată și fumuriu. 
Blatul este rezistent la deteriorări mecanice, la temperaturi ridicate și este ușor de curățat. Cu o grosime de doar 2 cm, este ideal pentru un design minimalist al bucătăriei fără a reduce rezistența. 
Chiuveta Alveus cu montare pe partea inferioară, de culoare neagră, este practică și spațioasă. 

Минималистичные кухни на заказ. Дизайн кухни кашемир - My Home Studio Кишинев
Кухни встроенные на заказ. Дизайн кухни кашемир - My Home Studio Кишинев

Materiale

Fațade: MDF Egger Perfect Sense Matt 

Carcase: Egger unicolor premium 

Blatul: Lapitec Porfido Rosso Lux 

Sertare: Blum Tandembox Antaro

Mecanisme speciale: Kessebohmer Revo 90, Cooking Agent.

Electrocasnice: Hota Elica elite 26

Instalații sanitare: Chiuveta Alveus