Bucătărie liniară de culoare neagră
+
culoare nuc

Кухни для ценителей качества - myhome.md

Nuc negru

O bucătărie liniară cu un compartiment în formă de insulă a fost realizată într-o casă particulară din suburbia Chișinăului. O insulă mare de bucătărie este o oportunitate excelentă pentru întreaga familie de a găti și de a fi aproape unul de altul.Caracteristica specială a acestei bucătării este absența unei hote tradiționale, în schimb este dotată cu o plită Elica Nikola Tesla cu hotă integrată, care poate funcționa pe principiul recuperării sau poate fi conectată la o conductă de ventilație. 

Clientul își dorea foarte mult o bucătărie de culoare neagră, iar noi, la rândul nostru, am propus să folosim furnir negru de nuc american. Tonul cald al lemnului a fost completat de un blat de bucătărie cu textură ruginie. 

Locație: loc. Grătiești

Materiale

Fațadele dulapurilor superioare sunt realizate din furnir de nuc american negru, cu o textură păstrată trecând din fațadă în fațadă. 

Șorțul este din sticlă călită neagră, este de 4 ori mai rezistentă decât sticla normală și, în cazul în care este avariată, se sparge în cioburi mici și sigure.

Chiuveta de piatră Smeg. Blat de bucătărie - Egger, fără plintă. 
Plită - Elica Nikola Tesla cu hotă încorporată. 

Sertarele Blum Tandembox Antaro sunt prevăzute pentru depozitarea cratițelor și a tacâmurilor, în timp ce accesoriul extensibil Kesseboehmer Cooking Agent este cel mai funcțional mecanism pentru depozitarea sticlelor de ulei și a condimentelor. 

Современный интерьер на кухне loft - myhome.md
Кухня по вашему проекту - myhome.md
Стильные современные кухни - myhome.md
Современная кухня под ключ, плюс установка каменной столешницы и техники - myhome.md