Bucătărie în stil loft

эксклюзивные кухни - myhome.md

Lemn. Ciment. Sticlă.

Furnirul de stejar, sticla albă, blaturile de lucru din piatră fărâmițată și mânerele cu profil metalic combină minimalismul rigid cu spiritul loftului.

Locație: or. Chișinău

эксклюзивные кухни на заказ - myhome.md
премиум кухни на заказ кишинев молдова - myhome.md
эксклюзивные кухни в молдове - myhome.md

Proiectare

Acest proiect a fost dezvoltat de noi cu mult înainte de a fi implementat. Clientul s-a adresat la noi, la etapa când construcția locuinței era în varianta gri. A fost acceptat designul bucătăriei, amplasarea prizelor, schema de placare cu ceramică și gips-carton, plus a fost pre-proiectată și hota. 

În amenajare au fost folosite cele mai populare culori și texturi: furnir natural, gresie și faianță de ciment și alb lucios. În structura fațadelor superioare și al ornamentelor decorative, s-a optat pentru culoarea rece de gri și alb, armonizate de căldura lemnului natural. 

кухни на заказ фото и цены - myhome.md
цены на кухни под заказ - myhome.md
кухня на заказ цена - myhome.md
кухни на заказ с ценами - myhome.md
Atenție la detalii

Comoditate

Bucătăria este prevăzută cu o gamă standard de electrocasnice: mașină de spălat vase, cuptor de copt și cuptor cu microunde. Sub chiuvetă se află un coș de gunoi extensibil, iar cazanul de gaz este ascuns în deschizătura din dreapta. 

În sertare pot fi depozitate toate ustensilele necesare și chiar și produsele alimentare în vrac. 
Glisarea perfectă și închiderea fină a sertarelor Blum Tandembox Antaro fac din utilizarea bucătăriei o adevărată plăcere. 

Lumina LED integrată asigură un nivel optim de iluminare pe blatul de bucătărie. 

Combinația perfectă

Materiale

Fațadele sunt realizate din MDF cu un finisaj de furnir natural.

Blatul Lapitec - este un material inovator modern. Plita, făcută din ceramică sinterizată este complet ecologică și extrem de rezistentă la orice tip de deteriorare, fie că este vorba de acizi, baze alcaline, expunere la UV sau fluctuații de temperatură. 

Chiuveta cu montare în partea de jos oferă confort și comoditate în utilizare. 

Fațadele inferioare sunt din sticlă albă Lacobel. Sticla oferă un nivel de luciu 100% și reflexii clare, cum nu oferă niciun alt material. 

Modul de deschidere e asigurat de mânere integrate în profil. Pentru fațadele superioare, se folosește un profil de tip mâner. 

Balamale, sertare și mecanisme de ridicare Blum. 

цена кухни на заказ - myhome.md
кухни на заказ цены и фото - myhome.md
средняя цена кухни на заказ - myhome.md
цена на кухни на заказ - myhome.md