Bucătărie în stil englez

кухни на заказ по индивидуальным размерам - myhome.md

Bucătărie în MDF alb furniruit

Dulapurile de perete din sticlă, galeria din profil clasică și soclul cu freze decorative subliniază stilul de design britanic al bucătăriei.
Sertarele invizibile, secțiunea de colț cu deschidere completă și accesoriile de înaltă tehnologie fac ca o bucătărie la comandă să fie modernă și funcțională.

Locație: or. Chișinău, centrul istoric.

De la idee la realizarea proiectului

Idee

Să lucrezi cu un client care știe exact de ce are nevoie este întotdeauna o plăcere. În special dacă clientul și producătorul sunt pe aceeași lungime de undă. 

În această bucătărie a fost bine gândit fiecare detaliu al decorului, de la galeriile din profil superioare și inferioare până la modelul de pe socluri. 

Plafoanele înalte și dulapurile superioare de-a lungul unuia dintre pereți au permis accentuarea dimensiunii camerei. Fațadele din sticlă, spațiul de la pereți accentuează și mai mult aspectul încăpător și creează atmosfera din interior. Bineînțeles, geamurile transparente din dulapurile superioare te obligă să păstrezi interiorul și rafturile în perfectă ordine. 

Un rol special în designul bucătăriei îl are masa și scaunele de tip vintage din secolul XX. Cu formele lor diferite și lacul folosit, ele reprezintă o reamintire a istoriei pe care o au obiectele de epocă. 

кухня на заказ по индивидуальным размерам - myhome.md
угловые кухни на заказ по индивидуальным размерам - myhome.md
изготовление кухни на заказ - myhome.md
заказать изготовление кухни - myhome.md
изготовление кухни под заказ - myhome.md
De la tehnică la garnitură

Tot ce ai nevoie

Pentru un stil interior cu aspect istoric, electrocasnicele ar trebui fie ascunse, fie selectate exclusiv în același stil. În acest proiect, frigiderul încorporat și mașina de spălat vase încorporată sunt amplasate în spatele fațadelor clasice. Chiuveta din ceramică completează aspectul unei bucătării englezești clasice. 

Depozitarea

Sertarele Blum Tandembox plus, inclusiv sertarele ascunse, fac posibilă organizarea depozitării obiectelor de diferite dimensiuni. Sertarul extensibil de sub chiuvetă cu fațadă înaltă asigură dimensiunea fațadelor învecinate, oferind în același timp o soluție funcțională și convenabilă pentru plasarea coșului de gunoi și a produselor de curățare a casei. În jurul sifonului este prevăzut un sertar mascat în formă de U pentru depozitarea sacilor de gunoi și a obiectelor mici. 

Dulapul de colț și balamalele speciale oferă acces complet la un compartiment mai greu accesibil, la un preț foarte avantajos. 

изготовление кухонь под заказ - myhome.md
производство кухонь - myhome.md
изготовление кухонной мебели на заказ - myhome.md

Materiale

Fațadele sunt realizate din MDF furniruit cu șlefuire și vopsite în alb. 

Blatul de bucătărie Egger Sonora este de culoare neagră, colțarul realizat cu ajutorul tehnologiei de tăiere de tip Euro-saw, fără a se folosi benzi de aluminiu. Un astfel de blat are un aspect solid și dă o senzație asemănătoare cu cea de piatră, la un preț foarte accesibil. 

Accesorii și sertare de tip Blum Tandembox plus. Suportă o greutate de până la 30 kg și este compatibil cu separatoarele Blum Orgaline. 

производство кухонь на заказ
изготовление кухонных шкафов на заказ - myhome.md
кухня на заказ из дерева - myhome.md
стоимость изготовления кухни на заказ - myhome.md
изготовление кухонь на заказ - myhome.md