Bucătărie în formă de g în stil modern

Minimalism confortabil

Gri. Lemn. Piatră albă.

Bucătăriile clasice în formă de L și U sunt o soluție excelentă. Dar, uneori, spațiul din bucătărie dictează alte "litere". În acest proiect de bucătărie, pe o suprafață mică am reușit să organizăm o zonă de lucru, un bar și un blat, îmbinat cu pervazul ferestrei și chiar și o zonă de luat masa pentru un animal de companie.

Locație: or. Chișinău

красивые кухни на заказ - myhome.md

Concept

Clientul s-a adresat la noi la etapa de renovare, cu un proiect de design gata pregătit. Preventiv au fost agreate detaliile lucrărilor de reparație, amplasarea comunicațiilor și a prizelor. De comun acord cu clientul, a fost stabilită poziția exactă a hotei și a conexiunii acesteia, pentru a organiza o ventilație corectă și eficientă a încăperii. Toate țevile de ventilație au fost ascunse din timp în conducte de gips-carton. 

Schema coloristică generală a bucătărie la comandă este modestă și monocromatică. Dar fațada caldă cu textură de lemn și modelul spaniol de ceramică reduc caracterul sever al interiorului. 

Bucătăria are o formă complexă de G, care continuă cu mobilierul pentru bar, separând vizual bucătăria de zona de living. În plus, una dintre dorințele clientului a fost aceea de a avea o zonă destinată pentru animale de companie, pentru hrană. 

классик кухни на заказ - myhome.md
заказать мебель на кухню - myhome.md
заказать кухню на заказ - myhome.md
купить угловую кухню на заказ - myhome.md

Funcționalitate

Pervazul ferestrei și zona de lucru sunt unite de un blat de bucătărie. Suprafața mare de lucru și aranjarea perfectă tuturor punctelor cheie, creează un mediu confortabil și ergonomic. Blatul este realizat din cuarț italian Santa Margherita în culoarea Zenith. 

Dulapurile de sus sunt destinate depozitării veseliei și a produselor în vrac. Într-unul dintre dulapurile de sus este ascunsă hota elica elite 26. Acest model îl folosim adesea în proiecte, deoarece poate fi montat deasupra suprafeței aragazului la o distanță de numai 50 cm. Panoul frontal al hotei a fost înlocuit cu o piesă din fațada încorporată. 

кухни на заказ угловые - myhome.md
кухни угловые на заказ - myhome.md

Depozitare inteligentă

Datorită mecanismului Kessebohmer LeMans este posibil accesul și vizibilitatea totală zonei de colț. Rezistent și comod, capacitatea maximă de încărcare pe raft, este de 25 kg, ceea ce permite depozitarea nu numai a veselei mari, ci și a electrocasnicelor mai grele. 

Sertarele Blum Legrabox reprezintă un sistem de orientare complet nou, care combină un design concis cu o calitate excelentă de glisare. Silențios și incredibil de durabil, cu o capacitate de încărcare de până la 40 kg. 

Accesoriile de ridicare Blum Aventos HF asigură posibilitatea de a vedea în întregime conținutul dulapurilor de sus. 

угловые кухни на заказ - myhome.md
кухни на заказ угловые - myhome.md
кухни на заказ малогабаритные угловые - myhome.md

Materiale

Combinația de gri, alb și lemn cald în mobilierul de bucătărie, este probabil, una dintre cele mai populare tendințe. 

Fațadele super-mate Egger Perfect Sense Matt cu acoperire împotriva urmelor de degete, fac bucătăria mai practică ca niciodată. 
Fațadele superioare sunt realizate din lemn cu decor Egger. 

Blatul de bucătărie este din cuarț italian Santa Margherita, iar chiuveta neagră cu montaj inferior este de la Alveus. Partea de jos se deschide cu ajutorul unui profil de tip mâner. 

кухни на заказ по индивидуальному проекту - myhome.md