Bucătărie albă cu grafit. Lemn și metal

Кухни премиум-класса в Молдове - myhome.md

Loft minimalist

Bucătăria în stil minimalist și elegant îndeplinește cerințele maxime: o gamă completă de aparate integrate, depozitare funcțională și un design atractiv. 

În acest proiect am executat nu doar mobilierul de bucătărie, ci și un stand de etajere metalice încăpere multifuncțională. Compartimentarea cu rafturi separă zona bucătăriei de cea a biroului, întrucât bucătăria unei garsoniere este întotdeauna o încăpere multifuncțională.

Locație: or. Chișinău

Эксклюзивные кухни на заказ - myhome.md
Изысканные кухни на заказ - myhome.md
Высокое качество вашей кухни - myhome.md

Funcționalitate

În bucătărie era necesar să se instaleze un cuptor, un cuptor cu microunde, o mașină de spălat vase, un filtru de apă, să se ascundă boilerul de gaz și să se integreze organic frigiderul, pe care clienții nu intenționau să îl schimbe. 

Dulapul de colț ascunde cazanul de gaz, păstrând în același timp accesul complet pentru un service comod. Dulapul spațios servește ca loc de depozitare pentru două aspiratoare, o mătură și un mop. 

Amplasarea cuptorului cu microunde este condiționată de statura înaltă a ambilor soți. Mecanismele de ridicare glisante Blum Aventos HF oferă, de asemenea, un confort maxim. 

Продуманность и комфорт кухни - myhome.md
Кухни для перфекционистов - myhome.md

Materiale și mijloace tehnice

În proiect este folosit materialul MDF alb lucios și furnir de stejarSertarele Blum Tandembox Antaro în culoarea Orion Grey oferă o depozitare comodă și o glisare perfectă. Accesoriul extensibil Cooking Agent este o adevărată descoperire, care permite depozitarea comodă a sticlelor, precum și a micilor borcane de condimente, a unei table de bucătărie și chiar a ustensilelor de gătit.

Profilele de tip mâner încorporate pentru sertarele inferioare și un profil de tip mâner subțire și invizibil pentru fațadele superioare, mențin designul elegant și asigură confortul în utilizare. 

Textura furnirului este păstrată de-a lungul întregii linii a fațadelor superioare, care sunt acoperite cu lac mat. 

Oferim soluții la cheie, așa că, împreună cu bucătăria, au mai fost selectate o hotă de bucătărie Elica, o chiuvetă Alveus și un robinet Aquasanita cu trei ieșiri de scurgere (inclusiv unul pentru apă filtrată).

Metal și furnir

Standul de etajere metalice este construit din bare pătrate de 20x20, acoperite cu pulbere neagră. Cuburile sunt realizate din MDF acoperite cu furnir de stejar și sunt îmbibate cu ceară de ulei Osmo, cu un finish mat.

Făcut cu dragoste 🖤

Изысканные кухни на заказ - myhome.md
Качество без компромиссов - myhome.md
Современная кухня для любого - myhome.md
Изысканная современная кухня - myhome.md
Кухни с гарантией качества - myhome.md
Кухни в стиле минимализм - myhome.md