Mobilier pentru copii: modele sigure și stilate pentru camera copiilor

Când apare întrebarea despre amenajarea camerei pentru copii, se recomandă alegerea nu doar a unui mobilier estetic, ci neapărat să fie sigur, confortabil și funcțional.

Cel mai convenabil ar fi divizarea camerei pe zone (de joacă, de lucru, de odihnă) și amenajarea interiorului, luând în considerare vârsta și preferințele copilului. Opțiunea cea mai bună este realizarea de mobila pentru copii la comandă, căci aceasta îți permite să prevezi toate detaliile.

Мебель в детскую для мальчика и девочки - myhome.md

Detalii privind amenajarea mobilierului stilat și sigur pentru copii

Atunci când planificați amenajarea camerei copilului, ar trebui să se ia în considerare mai multe aspecte:

  1. Dimensiunea camerei și câți copii vor locui în ea. De aceasta depinde alegerea unui set de piese de mobilier pentru copii. În cazul în care camera este mică, dar aveți doi sau mai mulți copii, ar trebui luate în considerare opțiunile de zonare, și de comandat mobilă camera copii compactă, pentru a lăsa cât mai mult spațiu posibil pentru libera deplasare.
  2. Preferințele copilului.
  3. Ergonomia. Mobilierul din camera copiilor nu va fi instalat doar pentru un an, așa că trebuie să țineți cont de faptul că copilul va crește, iar mobilierul ar trebui să fie ușor de reorganizat potrivit necesităților.
  4. Tendințele moderne. Nu cel mai mic rol în designul interior este jucat de tendințele actuale. Mobilierul trebuie să fie modern și stilat.

Pentru amenajarea unei camere confortabile și frumoase pentru un copil, există o varietate de stiluri.

Iată câteva idei:

  1. Stilul scandinav este caracterizat de o gamă restrânsă de nuanțe și materiale naturale. Sunt posibile atât accente aprinse, cât și detalii geometrice.
  2. Minimalismul presupune prezența mobilierului strict necesar - din acest motiv, camera pare mai mare.
  3. Pentru copiii sub 10 ani, puteți amenaja căsuțe colorate pentru a le amenaja spațiul personal.
  4. Elementele în stil rustic vor adăuga o notă confortabilă. Acestea pot fi covoare tricotate, plăpumi cu ornamente, figurine din lemn.
Детская мебель: безопасные и стильные варианты для детских комнат | My Home Studio

Proiectarea și producerea mobilierului potrivit intereselor copiilor

La cumpărarea de mobilă pentru copii la comandă, recomandăm să vă orientați în funcție de următorii factori:

  1. Siguranța. Aceasta este una dintre condițiile fundamentale. Pentru mobila copii se potrivește excelent lemnul natural masiv, mobilier la comandă din PAL. Articolele de mobilier trebuie să aibă suficientă stabilitate și rezistență.
  2. Размер комнаты. Важно, чтобы мебельные предметы были компактными, занимали минимум пространства, и оставалось достаточно места для игр. Если комната небольшая, то нужно выбрать строго необходимое – стол, небольшой шкаф, кровать. Mobilier de casă будет актуальна в помещении любого размера.
  3. Vârsta și sexul copilului. Recomandăm alegerea unor combinații stilate, care nu sunt legate de sexul copilului. O completare excelentă ar fi accentele viu colorate. Dar, alegerea elementelor de mobilier depinde de vârsta copilului. Pentru un bebeluș este suficient pentru a pune un pătuț, un dulap, o masă mică. Pentru un elev este nevoie de o masă cu un blat confortabil, de un dulap încăpător, de o comodă în care să fie așezate tot felul de lucruri.
  4. Materialul. Pentru fabricarea mobilierului pentru copii se folosesc diverse materiale:
    1. Lemnul natural masiv are o textură expresivă, un număr mare de culori și nuanțe naturale, 100% ecologic.
    2. MDF. Panourile MDF pot fi mate și super-mate, lucioase, vopsite, furniruite și rezistente la umiditate.
    3. PAL. Materialul arată foarte bine, nu are nevoie de întreținere complicată și este mai accesibil după preț.
  5. Comoditatea și multifuncționalitatea. Articolele de mobilier trebuie să fie potrivite cu înălțimea copilului, astfel încât să îi fie comod să le folosească. Spre exemplu, copilul ar trebui să poată ajunge la polițele dulapului, masa și scaunul ar trebui să fie la o înălțime care să-i permită să se stea așezat confortabil. De asemenea, este foarte important ca lucrurile să fie multifuncționale. De exemplu, masa trebuie să aibă suficiente polițe și sertare pentru păstrarea diverselor obiecte.
Мебель в детскую для мальчика и девочки выполнен на заказ в Кишиневе - myhome.md

Cum realizăm mobila pentru camera copilului?

Noi, la MyHome, producem mobilier de calitate pentru camera copiilor și acceptăm orice proiect neobișnuit. Dacă vă doriți o atmosferă excepțională în camera de copii, vă putem ajuta ca visurile să devină realitate, realizând orice piesă de mobilier sau un set complet la comandă..

Faceți cunoștință cu proiectele finalizate, prezentate în portofoliu și veți vedea mostre ale producției noastre din materiale ca: frasin masiv, stejar, nuc, panouri MDF furniruite, plăci din PAL Egger. Oferim o varietate de texturi de materiale și palete de culori. Folosim uleiul de ceară german Osmo, care protejează suprafețele de murdărie și, în același timp, ne permite să arătăm caracterul unic al texturii lemnului. Utilizăm accesorii sigure și comode de la Blum.

Детская мебель: безопасные и стильные варианты для детских комнат | My Home Studio
Детская мебель: безопасные и стильные варианты для детских комнат | My Home Studio